Ładowanie strony
Za chwilę będzie gotowa.
Za chwilę będzie gotowa.
Wykonaj te kroki, aby usunąć konto ImgPage i powiązane dane.
Twoje konto i wszystkie Twoje obrazy zostaną trwale usunięte. Obrazy innych osób w Twoich albumach pozostaną. Tej operacji nie można cofnąć. Dane bezpieczeństwa i kopie podlegają zasadom przechowywania. Kontrole przywracania zapobiegają ponownemu otwarciu usuniętych kont.
Usuń kontoNapisz do nas, jeśli nie możesz się zalogować lub chcesz poprosić o usunięcie swoich danych. Podaj adres e-mail konta i opisz prośbę. Nie przesyłaj hasła ani kodu weryfikacyjnego.
[email protected]